Puttipajan Logo

Liikelahja ja henkilöstölahja: suomalaista designia ja käsityötä


Teemme kaikki kynttilämme itse Vaajakoskella alusta loppuun saakka ja tästä osoituksena kynttilöillämme on avainlipputunnus. Pystymme siten myös muokkamaan värejä juuri sinun yritykselle sopiviksi.
Miten olisi liike- tai henkilöstölahjana pöytäkynttilä, joko Puttipajan logolla tai yrityksenne omalla logolla varustettuna?

Asiakkaamme palautetta

"Suurkiitos kynttilöistä; tuli testattua ensimmäisen kerran eilen kaupoilla ja niin myyjä kuin ostajakin pitivät todella paljon. Myyjä – reilu 80 v herra – totesi, ettei tuota ihanuutta raaski edes polttaa =). Eli nappiin osunut asiakaslahjalöytö!" - Leena, LKV Leena Lindroos Oy

 

Puttipaja on luotettava ja joustava yhteistyökumppani, jolla on työhönsä sitoutunutta, osaavaa henkilökuntaa. Olemme toimineet alalla jo 40 vuotta.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi mukaamme jakamaan valoa ja lämpöä ihmisten koteihin ja sydämiin.pallokuva


OMA PERSONOITU KYNTTILÄ

Valmistamme tilauksesta yrityksille ja yhdistyksille omia personoituja kynttilöitä. Personointi tapahtuu helposti vyötteellä, jonka suunnittelussa voimme auttaa. Painatamme vyötteet ja kiinnitämme ne kynttilöihin.Kynttilät voidaan pakata kauniiseen paperikassiin silkkipaperiin käärittynä, pahvilaatikkoon rouhepedille tai juhlavaan läpinäkyvään sellofaaniin.

Oma raitakynttilä meidän sesongin perusväreissä: minimi tilausmäärä 30 kpl / koko

Oma raita-/yksivärinen kynttilä asiakkaan omilla väreillä: minimi tilausmäärä 60 kpl / kokopersonoidut kynttilät 

 


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teidän näköinen ja värinen kynttilä.

info (at) puttipaja.fi, 020 779 8683