Puttipajan Logo
>> TOMBOLA-yllätyslaatikko, tuoksuton
TOMBOLA-yllätyslaatikko, tuoksuton

TOMBOLA-yllätyslaatikko, tuoksuton

Nimi yllätyslaatikko kuvaa erinomaisesti tuotteen sisältöä!  Sen hetkisestä kynttilävalikoimasta riippuen myös tuoksuttoman TOMBOLA-yllätyslaatikon sisältö vaihtelee. TOMBOLA-yllätyslaatikko sisältää lajitelman erilaisia tuoksuttomia outlet-kynttilöitä Puttipajan kynttilävalikoimasta. 

Yllätyslaatikko koostuu lajitelmasta tuoksuttomia erimuotoisia, -värisiä, ja -kokoisia outlet-kynttilöitä. Outlet-kynttilä ei suinkaan tarkoita, että tuote olisi huono ja outlet-kynttilöitä onkin yhtä turvallista polttaa kuin muitakin kynttilöitämme. Jo vuosia tehtaanmyymälämme on myynyt outlet-kynttilöitä suosittuna kynttiläkassina.

Tehtaallamme tulee outlet-kynttilää seuraavista syistä:

  • Kynttiläsesonki vaihtuu ja edellisestä sesongista on vielä myymättä jääneitä kynttilöitä, jotka ovat ns. väärän värisiä tai tuoksuisia uuteen sesonkiin. Väärän sesongin kynttilät ovat meistä outlet-laatuisia.
  • Ideoimme tehtaalla aina uutta ja päivitämme kynttilöiden värejä. Tätä varten teemme pieniä kokeilueriä, jotka määrittelemme outlet-kynttilöiksi.
  • Outlet-kynttilöissä voi ilmetä pieniä kolhuja tai kasteluvirheitä.

 

Tuoksuton TOMBOLA-yllätyslaatikko sisältää:

Kokoamme yllätyslaatikkoon valikoiman erilaisia Puttipajan tuoksuttomia outlet-kynttilöitä. Yllätyslaatikko sisältää kynttilän koosta riippuen noin 20-28 pöytäkynttilää ja lisäksi pienempiä kynttilöitä kuten pallo-, kruunu- ja munakynttilöitä. Kaikki kynttilämme ovat kotimaisia ja käsintehtyjä. 

Koostumus: TOMBOLA-yllätyslaatikon kynttilöissä käytetty materiaali on samaa korkealaatuista 100 % parafiinia, kuin muissakin kynttilöissämme. 

Laatikon koko: Leveys 31 cm, syvyys 22 cm ja korkeus 20,5 cm. 

Laatikon paino: n. 8kg

 

Suosittelemme:

Tombola-yllätyslaatikko sopii erinomaisesti niille, jotka polttavat kynttilöitä paljon! Yllätyslaatikon kynttilät ovat noin -75 % edullisempia, kuin muut kynttilämme.

Houkuttele ystäväsikin ostamaan TOMBOLA-yllätyslaatikko. Halutessanne voitte vaihdella kynttilöitä keskenänne.