Puttipajan Logo

Puttipajan sisustusverkkokauppa

Kaappeja & hyllykköjä jopa -60%. Katso valikoima.

Puttipaja on suomalainen kynttilänvalmistaja ja sisustusliike & sisustusverkkokauppaTutustu Puttipajan kuvastoon

Jo 40 vuoden ajan kynttilämme ovat valaisseet suomalaisia koteja. Kynttilä on hyvä lahja, tuliainen sekä tunnelman luoja kaikkiin tilanteisiin. Oli kyseessä sisustus, juhla tai arki - kotimainen kynttilä on aina varma valinta.

Kynttilän valmistus tapahtuu kynttilätehtaalla Jyväskylän Vaajakoskella alusta loppuun saakka. Käsityön laatu näkyy pitkänä käyttöikänä.  Tästä osoituksena kynttilöillä on avainlipputunnus.

Sisustusverkkokauppa

Sisustusverkkokaupasta löydät oman maahantuonnin kautta yksilöllisiä sisustustuotteita, kuten kynttilänjalkoja, kelloja, lasivaaseja, nalleja, tyynyjä ja paljon muuta!

Design puoti Wanha Paja - sisustusmyymälä ja Puttipajan tehtaanmyymälä

Design Puoti Wanha Paja on Puttipajan 800 m2 sisustusmyymälä Vaajakosken kauniissa Naissaaressa 4-tien varrella. Paikka on ehdottomasti pysähtymisen arvoinen. Wanhalta Pajalta öydät valloittavia sisustus- ja kattausideoita sekä suloisia lahjoja kauniisti paketoituna.

Design puoti Wanha Paja on Puttipajan tuotteiden lisäksi pullollaan paikallisten käsityöyrittäjien ihastuttavia tuotteita ja mainioita tuliaisia. Design puoti Wanha Paja toimii vuonna 1896 rakennetussa entisen sahan höyryhuoneessa. Outlet-osastolta teet todellisia löytöjä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUOSITTELEMME: